Snö helvetet och bajsblöjor

2010-01-20 @ 18:45:43
Herregud vart ska jag börja - Veckan har varit mysig va hemma i måndags och städade som en tok, tyvär är det lika rörigt igen. Tisdagen spenderade vi hemma hos Li och hennes goa Caspian, vi käkade lunch och mös med våra bebbar.
Idag har vi varit hemma och tagit det lungt vi har varit helt döa både jag och Leia, har röjt och plockat lite oxå.. Väntar nu på att Basse ska komma hem från jobbet stackarn har fått jobba över i dag igen :( saknar honom så mkt när han är borta från oss.. I morgon kommer Daniela och hennes lilla Christian och lunchar med oss, ska bli mysigt.

Igår blev Leia 9 månader heeeeeeelt sjuk att hon har blivit så stor min lilla tös, hör vissa ord som hon försöker säga men dom blir ju inte rikitg som dom ska. Hon säger ma ma ma och pa pa pa Hej kan hon slänga ur sig ibland och NEJ! haha låter skit roligt..

Idag tog vi en sväng upp till Å-centrum och handlade lite men efter att all denna snö har kommit så är det ju inte precis lätt att ta sig fram, vägen dit är i en uppförs backe och det sved i benen med 10 cm modd och en vagn. Bytte iofs till min trehjuling eftersom den har större hjul. Men när vi skulle ner så mötte jag 2 traktorer som försökte sig på att ploga. ehhh jag vet inte riktigt vad dom höll på med, ena killen va en nybörjare säkert 2 dagen på jobbet för han hade noll koll på sin "lilla" traktor. Han körde som en jäkla galning, efter en stunds plogande så skulle dom försöka att köra brevid varandra ena på gångvägen och den andra på vägen. Men efter ca 1 meters plogande så körde dom in i varandra och vart ståendes där! SMART!!

Nu ska jag äta majskolvar som vi plockade i sommras på kalvandö gård, rekommenderar verkligen att åka dit och plocka det är verkligen jätte mysigt =)



Bye


Min ena vagn.. Fast nu har jag sittdel på den..



Drömmer mig bort lite, här är i sommras hos mina föräldrar... LOVELY!

Lite bilder...

2010-01-14 @ 23:11:53
Leia & Chester på promenad...


Leia har fått en "liten" nalle av mormor och morfar..



Leia på Julafton...

Hohoho!!


Min sötis..

Mor & Dotter

Blogg uppehåll...

2010-01-14 @ 22:48:07
Har haft ett blogg uppehåll på några dagar, ibland känns det onödigt att skriva när det inte har hänt något speciellt.. För ni vill väl inte läsa om bajs blöjor osv antar jag?
Leia och jag har chillat ute på Värmdö hos mina päron, har åkt på lite magbasilusk men det ska vi nog bli bra ifrån snabbt.
Vecka i korta drag har varit väldigt mysig vi har varit ute och åkt pulka och promenerat med dogsen, Leia älskar alla djuren hos mina päron hon vill suga och pilla överallt på dem :) (2 hundar och 4 katter)

Det här med nytt boende ? Vart ska man bo? I vad? Pris? jag blir helt snurrig av allt detta, jag vill helst bo i hus eller radhus typ i nacka men vad kostar inte det? typ 5 000 000...!! Blir så less på att allt ska vara så sjukt dyrt, vill ju ändå att Leia ska slippa växa upp i en lägenhet. Fast jag vill inte att hon ska bo på vischan heller, det gjorde jag och visst det var mysigt när jag var liten men sen kan jag säga att det inte var så mysigt med 2,5 kilometer till bussen och närmsta granne va en kohage. Så något mitt i mellan blir det nog :)
Jag hojtar om jag finner något intressant ..

Nu väntar sängen!



Leia typ 2 månader

Träning...

2010-01-07 @ 23:46:29
Härom dagen så pratade jag och Sofia om att vi ska köpa gymkort tillsammans, finns ett gym här i Årsta som vi ska träna på. Det ser super mysigt och fräscht ut. Jag är så jäkla taggad ska faktiskt bli skönt att svettas och kämpa bort de sista mammakilona som jag fortfarande släpar runt på. Jag ska fan bli het på riktig!
Ni ska få följa min väg till min efterlängtade midja  ;)
Gick upp 18 kilo när jag var preg med Leia, jag tappade allt och lite till  en början. Jag ammade henne och gick promenader som en tok men efter ett tag så började jag bli lite bekväm av mig och tyckte att latte är banne mig godare än vatten. Och här sitter jag nu och är missnöjd med kroppen, har haft snygg kropp tidigare har dock haft rumpa hela livet. Ne nu ska kroppen trimmas och kilona ska rasa som dom på biggest looser, troligt ....! Men försöka kan man alltid och det är lika bra att bita i det sura äpplet nu när det är lättare att bli av med skiten. 

Har haft lite ledigt från bloggen några dagar, vi har inte gjort så himla mycket. På trettondagen så var vi och bowlade med B´s släkt på ball breaker samt åt middag där. Jag hade ätit noll underdagen så jag blev berusad på ett halvt glas vin :S..
Trevligt hade vi och maten va god, Leia skötte sig exemplariskt som vanligt hon fick lite extra uppmärkasmhet och kärlek av alla eftersom att hon va den enda kidden som var med. Hon stor njöt!
Resten av veckan har vi tagit det lungt och bara myst, lagat massa god mat och tittat på film..
Imorgon åker jag och Leia äntligen hem till min mamma och pappa, där ska vi mysa och gotta oss några dagar.. Älskar att vara hemma hos dom, man får alltid frukost, lunch, middag fram dukat och kläderna tvättade och vikta... I love them!

Nu ska vi hoppa i säng :)

Godnatt



Världens bästa morfar/pappa



Leia 6 dagar gammal med världens bästa mormor/mamma


dunk dunk...

2010-01-03 @ 18:13:42
Sitter och lyssnar på musik och jag rycks med och sjunger med som en tok, både Leia och Basse tittar konstigt på mig. Men det är ju så jävla skönt att lyssna på en bra låt och bara hänga, jag tror att jag är övertrött har jobbat 14 timmar vaken natt... Men jag ska hålla mig vaken tills jag ska lägga mig ikväll, annars blir det ju helt fel i dygnsrymten.
Ikväll ska jag göra mys middag här hemma för min lilla familj, det bjuds på honugsmarinerd kyckling med kroketer och sallad ska bli tok gott..
Sitter och kollar på sista minuten resor till oss vi är så sugna på att dra från denna skit kyla, det är inge roligt längre jag blir  deprimerad av att gå ut i kylan.. I hate it! Så jag åker vart som helst så länge det inte är till Egypten, har bara hört en massa dåligt om det stället. Det blir nog till Gran canaria eller nått sånt liknande, hade helst åkt till Grekland men det är alldelles för kallt där.
Jag har ju som bekant väldigt jobbigt med mina knäleder, har haft det sen jag var liten tös. Fick borelia och av den så kan man få ledproblem där man haft själva borelian. Men i mitt fall har det drabbat både tum och knäleder, läkarna sa att det skulle bli bra med träning men det har jag inte märkt någe av. Mina knän blir instabila och far i väg om jag hamnar på halt underlag eller åker skidor till exempel, så jag får verkligen passa mig på vintern när jag är ute och går.
Men idag så tänkte jag mig inte riktigt för när jag gick över ett övergångsställe där jag såg att det låg is, så mitt ena knä fór ivag så nu har jag AS ont och det är fullt med vätska.. SUCK! Smärtan som jag får kan inte beskrivas med ord, eller tänk dig själv att ditt knä hoppar urled och sen hoppar tillbaka ibland får jag slå det tillbaka om det fastnar! usch och fy jag önskar inte ens min värsta fiende att få så ont!

NU ska jag ställa mig i köket och fixa .. Ha en underbar kväll

Tjoho!

2010-01-01 @ 22:04:41
Satte just ner rumpan i soffan och planerar att inte flytta mig härifrån på heeela kvällen, har jobbat i dag och är så sjukt trött.
Min lilla tös hade hunnit somna sig innan jag kom hem :( Dagen hade gått galant för mina fina älsklinga, känns jätte skönt.
På söndag ska jag åka hem till mina föräldrar och ta det lungt i några dagar, Leia är hängig och super hostig så vi får se vad vi orkar i veckan. På tisdag är det släktträff med B´s släkt som är tradition varje 13 dagsafton, men Leia blir nog hemma med mig.. Det är bowling och middag på schemat och det blir nog ingen hitt, känns lite trist men jag vill inte ha samma händelse som på nyår då vi fick åka hem med en jätte ledsen Leia. Utan det är bättre om B åker och har det nice så kan jag va hemma med gnällot och kurera henne från förkylningen.

Nu ska jag göra en kopp te och några smörgåsar och sedan gosa ner mig i soffan!




Ett varmt leende i vinterkylan ;)