Nice kväll med tidig hemgång

2009-12-31 @ 23:50:15



Åh det var så mysigt hemma hos Lotta och Markus, dom hade gjort så fint och hade lagat värsta maten till oss som var bjudna hem till dom. Det blev gåslever till dom som gillade det och vi andra mesar fick löjroms toast MMMMMMmmmm det var så sjukt gott, efter det så bjöds det på oxfile med svampsås och pressad potatis med parmesan i. Men mer än det han vi inte med :( för vår lilla tös va inte på humör får något kalas alls, hon somnade vid 20:30 efter panik gråt och sen sov hon i en timme och vaknade med panikgråt samt att hon vägrade äta sin välling på hela kvällen. Så efter många tapra försök med att ge henne välling samt sova så tog jag det AS trista belutet att åka hem! Och när vi kom ut i bilen där det var lugnt så slukade hon 240 ml samt somnade på 3 sek efter det, hon är helt enkelt ingen som gillar att sova borta. känns ju lite B att sitta hemma i soffan och sjunga gott nytt år åt tvn.
Men men vad gör man inte för sitt lilla knytte <3

Imorgon ska jag jobba 12-20, känns jätte jobbigt att lämna Leia som har kommit in i en jätte mammig period. B kommer att få det tufft i morgon och jag kommer att sitta på jobbet med en kniv i hjärtat hela dagen..


Gott Nytt År!

2009-12-31 @ 10:51:49
Nu drar jag och Leia till Sofia & Villiam och myser ett tag, har inte träffat dem på evigheter.
Leia har fått någon hemsk slemhosta, varje gång hon lägger sig ner så början hon att rosla hennes bröstkorg låter som en perkulatot typ.. Jätte hemskt!

Efter besköket hos Sofia så bär det hem och göra iordning sig, får se om jag kommer i nyårsblåsan.. Troligen inte!
Vi hörs senare
 Tata

Istid!

2009-12-30 @ 16:37:33
Tror att Stockholm har drabbats av en ny istid, det är ju så sjukt kallt... brrrrr
Jag har varit och tittat lite på stan men hittade inget, tycker att det är lite snaskigt med denna hysteriska rea. Folk är ju sliter och drar skiter i om halva ställningen åker i backen, nää då handlar jag hellre när det är fullt pris och folk är normala.
Jag hittade dock lite kläder till Leia härom dagen, lägger upp lite bilder på dem.

Imorgon är det nyår och vi ska ju fira det med B´s bror, ska bli så mysigt att åka ut till dem och ha en helkväll på landet.
På morgonen ska jag och Leia hem till Jimmie och Sofia samt lille Villiam och mysa lite, ska köpa med mig lite fika och åka över en stund.

Fatboy

2009-12-29 @ 21:43:14
Leia önskar sig en fatboy till sin 1 års dag, hittade massor med fina färger men jag tror att det blir en ceriserosa.. Tror att den kommer att matcha perfekt i Leia rum.. Wiieee.
Denna vill jag ha fast - ungen ;)

Sneak peak på Leias rum

2009-12-29 @ 18:54:55

Leia

2009-12-29 @ 18:12:40

Nu gör JAG det igen! Bloggar alltså..

2009-12-29 @ 18:04:07

Julen är över och det tackar vi för här hos familjen Soovéer, inte en dag till vill jag/vi fira Jul, nog för att det är mysigt att träffa alla nära och kära och få en massa fina klappar. Men jag är så less på all Julmat får nästan kvällningar  bara jag tänker på det, nee nästa år blir det en utlands semester för oss alla som vill får följa med. Maldiverna? Aruba?

Om två dagar är det ju Nyår och den kvällen ska vi spendera men B´s bror och hans tjej som e på tjocken, dom ska få en pojke i slutet av Februari ska bli så roligt att Leia ska få en Kusin.
I skrivandes stund så ligger tösen och sover i sitt nya rum som jag har inrett dem senaste dagarna, jag gillar det ett riktigt tjejrum..

Nu ska jag gå och göra min potatis och purjosoppa som är helt fantastisk :)

TataLeia 8 månader